BATMAN / MERKEZ - Necat Nasıroğlu İlkokulu

Necat Nasıroğlu İlkokulu

Çamlıca Mahallesi 2480. Sk. No1 BATMAN
Vizyon
Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onu özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum oluşturma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerce sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz, Demokratik bir ortamda, idealist ve yaratıcı bireylerin yetiştiği, bilgi toplumu içerisinde yeniliklere açık, biz duygusunun gelişmiş olduğu, kaliteli bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli, çevresine saygılı, farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, bilgi üreten, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayabilen, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran geliştiren, akademik başarısını yükselten, etkin ve öncü bir kurum olmak için varız.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Özel Şehiriçi Arabaları ile Belediye Otobüsleri